• +30 210 96 44 079, +30 698 80 55 329,+ 359876589919
  • Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, 16561 Άνω Γλυφάδα

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΙΔΡΥΣΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 στην Ιταλία από τον κ. Leonardo Curatolo, με βάση την προσωπική του εμπειρία στον τομέα των εισαγωγών / εξαγωγών.

Το 1999, με την απόκτηση εμπειρίας και τη συγκέντρωση της τεχνογνωσίας για την αγορά των Βαλκανίων, η εταιρεία αποφάσισε να μετακινηθεί την Ελλάδα, ιδρύοντας την έδρα της στην Αθήνα με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Το έργο που έχει γίνει εκτιμάται, επιβραβεύεται με νέες συνεργασίες. Μεταξύ των κύριων εταίρων που έχουν κάνει την ιστορία μας είναι η Ferrero SPA, όπου πραγματοποιήσαμε μεταφορές από την Ιταλία στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο επαγγελματισμός μας εκτιμάται επίσης από την Chiquita, όπου διαχειριζόμαστε τις μεταφορές από και προς την Ιταλία και αντίστροφα. Η σοβαρότητα μας αρέσει επίσης και η Dole που αποφασίζει να δημιουργήσει μια σχέση εργασίας.

Μια υπηρεσία που πραγματοποιείται με υπερηφάνεια είναι η εφοδιαστική των μεταφορών καιεάν χρειαστεί, η προμήθεια αγροτικών προϊόντων για τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων όπως η Celestyal Cruises - Costa Cruises-MSC και Norvegian Cruises.

Η εταιρεία επεκτάθηκε σύντομα στη βιομηχανία αθλητικών ενδυμάτων με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων κατά 180% και με βάση αυτή τη μεγάλη επιτυχία η εταιρεία ανέλαβε την επίσημη εκπροσώπηση της "LEGEA SA" (2008-2018) στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Από τότε, η "Sportitalia Ltd" αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες ιταλικές εταιρείες αθλητικών ειδών: "ACERBIS ITALIASA" "PELLA SPORTSWEAR LTD" "BARRETSPORTLTD","HSSPORTSWEARLTD" –(ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ), "GP ITALIASA" "PREMIERS TROPHY LTD" στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία. Επί του παρόντος, έχουμε πολλές συνεργασίες με καταστήματα αθλητικών ειδών και casual προϊόντα σε όλα τα Βαλκάνια και υποκαταστήματα στη Λευκωσία (Κύπρος), στη Σόφια (Βουλγαρία), διατηρώντας την έδρα μας στην Αθήνα (Ελλάδα), έχοντας ένα showroom 380 τ.μ. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και ο καθένας είναι εγγενής ομιλητής της γλώσσας κάθε χώρας που εκπροσωπούμε, διασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εξέλιξης της εταιρείας μας στο προσκήνιο, η τεχνογνωσία που συνδυάζεται με το πνεύμα ομαδικής εργασίας είναι θεμελιώδης και αποτελεί προϋπόθεση για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής


ΒΡΑΒΕΙΑ

Μετά τα θετικά αποτελέσματα το 2005, (κύκλος εργασιών εισαγωγών-εξαγωγών συνολικού ύψους 120 εκατ. Ευρώ). Άνοιγμα καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη και το 2009 στον Πύργο Ηλείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις 18 Μαρτίου 2010, η Συνομοσπονδία Ιταλών Επιχειρηματιών στην Ευρώπη επιβράβευσε τον ιδρυτή της «Sportitalia Ltd», κ. Leonardo Curatolo, ως έναν από τους καλύτερους «ιταλούς πρωταγωνιστές» παγκοσμίως. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την παρουσία ιταλικών και ελληνικών πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων ο Ιταλός Πρέσβης στην ΕλλάδαGianpaolo Scarante και πολλοί διάσημοι Έλληνες υπουργοί.


ΣΚΟΠΟΣ

Ο κύριος σκοπός της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, η υποσχόμενη συνεργασία και ο ισχυρός επαγγελματισμός. Παρακολουθούμε και επιβλέπουμε όλη τη διαδικασία των υπηρεσιών μας μέχρι το τελευταίο βήμα, διασφαλίζοντας τα υψηλά πρότυπα των συνεργασιών μας σχετικά με την εκπροσώπησή μας στα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ στην περιοχή των Βαλκανίων.


ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Εργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες γεωργικών τροφίμων στην Ελλάδα και την Ιταλία. F / lli Spreafico (Dolzago LC) - RB Gndolfo (MI) Evengreen - OP Casalicchio Polignano a Mare ΒΑ) Mediteranea Santa Venerina CT Vittoria RG - Αντιπρόσωπος Cedit (LI) Banane Estrella.Εταιρείες φρούτων και λαχανικών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Πάτρας (Ελλάδα). Σόφια (Βουλγαρία) Λευκωσία και Λάρνακα (Κύπρος) ,Σκόπια (Ν. Μακεδονία) και αλυσίδες σούπερ μάρκετ.


ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η νέα πρόκληση αφορά τον τομέα των εξαγωγών από την Ελλάδα προς την Ιταλία, τη νότια Γαλλία και τις βαλκανικές χώρες τοπικών οπωροκηπευτικών προϊόντων.

Αυτή η πρόκληση ήταν αρκετήώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις κατά 180% χάρη σε μια πολιτική Σοβαρότητας και Συνέπειας.

Σήμερα Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα με υπερσύγχρονα γραφεία 350 τ.μ. με αίθουσες συνεδριάσεων και εκθέσεων προϊόντων. Με εξειδικευμένο προσωπικό με ευθύνη διαιρούμενο ανά περιοχές και προϊόντα. Η εταιρεία μας αναγνωρίστηκε και εγκαθιδρύθηκε ως μια από τις κορυφαίες στον τομέα των εξαγωγών-εισαγωγών.
Μελλοντικό άνοιγμα σε νέες αγορές όπως οι χώρες της Βαλτικής της Ρωσίας.
* Για παραπάνω πληροφορίες έχουμε ανοίξει υποκατάστημα στην Ιταλία στο Montepulciano SI